Belloy Elektrotechniek BVBA

Duurzame energie

Sedert jaren zijn we actief in de land- en tuinbouwsector als installateur van laag- en middenspanning. Vandaag doen onze klanten opnieuw op ons een beroep voor warmte kracht koppeling (WKK). Wij werken samen met o.a. de W.O.M. (warmte kracht ondersteuningsmaatschappij) om hun leden optimaal te begeleiden bij de installatie.
Ook bij de installatie van zonne-energie laten we van ons horen. Wij verwachten hier nog een spectaculaire groei binnen de onderneming.

Installaties ten behoeve van warmte kracht koppeling (WKK)

Warmtekrachtkoppeling (WKK) is de gecombineerde en gelijktijdige productie van warmte en elektriciteit.

De installatie zorgt ervoor dat de warmte die wordt geproduceerd bij het opwekken van elektriciteit ook wordt gebruikt, bijvoorbeeld voor verwarming.

Wij zorgen voor de koppeling van de generator aan het elektriciteitsnet. De overtollig opgewekte elektriciteit kan immers opnieuw in het elektriciteitsnet geïnjecteerd worden. Wij zijn vooral actief in het segment van de land- en tuinbouwers.

Installatie van fotovoltaïsche cellen (zonne-energie)

Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om gedeeltelijk in hun eigen energiebehoeften te voorzien door de installatie van zonnepanelen. Als elektrotechnisch installatiebedrijf verlenen wij specifieke diensten in de totaalaanneming. Samen met enkele partners hebben wij reeds enkele grootschalige projecten gerealiseerd.

Powered by Seltec CMS & WebDesign

Privacy & Cookie Policy - Belloy BVBA